Skip to main content

Samenwerking met B-Bot Nederland en STEAM-educatie

B-Bot en STEAM-educatie verkopen producten waarbij kinderen spelenderwijs leren programmeren. Wij mogen jou 5% korting aanbieden op alle producten van deze twee bedrijven. Gebruik hiervoor de code: MEESENCORTING

Hun bekendste robot is de Bee-Bot. Bee-Bot is een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij. Kinderen kunnen Bee-Bot bedienen met de zeven knoppen op zijn rug. Om van punt A naar punt B te komen moet Bee-Bot van tevoren de juiste commando’s krijgen. Bijvoorbeeld: twee stappen vooruit, een keer naar rechts en dan weer een stap vooruit. De nieuwe Bee-Bot kan tot 200 stappen onthouden. Hierdoor zijn uiteenlopende opdrachten uit te voeren.

Ongeacht voor welke lessen Bee-Bot wordt ingezet, de uitdaging voor de leerling is om steeds vooruit te denken. De complexiteit wordt bepaald door het niveau van de opdracht. Door de eenvoudige bediening is Bee-Bot goed inzetbaar in de onderbouw. Opdrachten kunnen in moeilijkheidsgraad opgebouwd worden. Dat zorgt ervoor dat Bee-Bot ook in de middenbouw interessant is.

De nieuwste robot: Photon

Photon is een interactieve educatieve robot die kinderen in de wereld van nieuwe technologieën introduceert. Door te experimenteren, doen kinderen ervaring op waarmee ze worden ondersteund bij het ontwikkelen van hun basisvaardigheden. De robot helpt hen creativiteit te ontwikkelen, logisch denkvermogen te verbeteren en de basis van programmeren te leren. Photon is de eerste robot die samen met het kind mee ontwikkelt. De vaardigheden van Photon zijn nauw verbonden met die van het kind. Kinderen helpen Photon om alles van nul af aan te leren – zijn bewegingen, welke kleuren hij heeft en hoe hij met behulp van zijn 10 sensoren omgaat met zijn omgeving. Photon kan op duizenden manieren worden geprogrammeerd!

In september (als alle scholen weer zijn begonnen) mogen wij een Photon robot t.w. €220,- verloten onder onze volgers op social media. Houd onze Instagram en Facebook dus goed in de gaten!

Spelenderwijs leren kinderen programmeren

Profiteer van 5% korting!

Wij mogen iedereen 5% korting geven op alle producten van B-Bot en STEAM-educatie. De korting kun je verkrijgen met de code: MEESENCORTING

Hoe maak ik gebruik van deze korting?

Ga naar B-Bot of STEAM-educatie en vul daar in het winkelmandje de code MEESENCORTING in. Zo krijg je meteen 5% korting op je bestelling. Ook bij bestellingen geplaatst door scholen.

De korting is ook geldig op producten die al afgeprijsd zijn!

Meer informatie over de
nieuwste Photon Robot?

Bekijk alle informatie over de Photon op de website van STEAM-educatie.