MEES&CO op de NOT 2019

Yeahh van 22 t/m 26 januari is de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) en wij zijn erbij met onze eigen stand! Ons stand nummer is: 01.A146

Wil jij aanwezig zijn op de NOT? Dat kan! Registreer je hier dan GRATIS!

Wat is de NOT?

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling is het grootste evenement voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

‘De sleutel voor beter onderwijs’, dat is het thema van 2019 editie. Op de NOT kun je ontmoeten, netwerken en inspireren. Bekijk de nieuwste materialen, neem deel aan één van de workshops en ervaar nieuwe innovaties tijdens één van de vele demonstraties en doe nieuwe kennis op tijdens diverse lezingen in de Onderwijsacademie. Naast een compleet aanbod aan exposanten vind je op de NOT diverse pleinen en straten met elk een eigen thema. Van Startersatelier tot de Bloggerstraat. Van de Beste innovatieroutes tot de Onderwijs Mancave.

Waar en wanneer is de NOT?

De NOT vindt plaats van 22 tot en met 26 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het event kent dit jaar voor het eerst een avondopening. Deze vindt plaats op woensdagavond.

Dinsdag 22 januari 2019 | 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 23 januari 2019 | 10.00 – 20.30 uur
Donderdag 24 januari 2019 | 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 25 januari 2019 | 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 26 januari 2019 | 10.00 – 16.30 uur
Tegelijkertijd met de NOT vindt in de Jaarbeurs de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats. Met één ticket heb je toegang tot beide events.

Waar kun je ons vinden op de NOT?

Je kunt ons vinden in hal 1. Kom je binnen bij entree Oost dan sla je meteen rechtsaf hal 1 in. Je kunt vervolgens via meerdere paden bij onze stand komen. Je kunt ons vinden in het zogeheten ‘Startersatelier’.
Zien wij jou daar bij onze stand 01A126?

MEES&CO Stand 01A126

Wat kun je van onze stand verwachten?

De verkoop van een aantal van onze artikelen met te gekke kortingen, leuke acties, pasmaten van de kleding en we proberen van elk product een voorbeeld mee te nemen. Waaronder het unieke houten JUF. horloge!

Winactie op de NOT

Bij een aankoop bij onze stand op de NOT ontvang je een kaartje, vul dit kaartje in en stop hem in de grijze box die in onze stand staat. Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. € 75,00! Na afloop van de NOT wordt de winnaar getrokken. De winnaar wordt bekend gemaakt op onze social media kanalen en ontvangt een e-mail van ons!

Alleen pinnen op de NOT

Bij onze stand op de NOT kun je alleen pinnen! We hebben een mooi en snel pinapparaat tot onze beschikking! Je hoeft dus niet met contant geld te slepen!

Waar kan ik toegangskaarten krijgen?

Bezoek aan de NOT is gratis na registratie online. Registreer je hier GRATIS voor de NOT!

Beurs, Juf, Meester, NOT, NOT2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle nieuwe producten en acties!

© 2021 MEES&CO, All Rights Reserved.