Hoe stijl ik de JUF. Feestdagen kleding?

Sinds vorige week staat de JUF. Feestdagen collectie online! In de collectie vind je sweaters, T-shirts en longsleeves met gouden en zilveren opdruk. Je kunt hierbij kiezen voor opvallende glitters of voor een subtielere look met het glanzende logo. Wij geven je hierbij een aantal tips hoe jij deze JUF. items kunt stijlen voor bijvoorbeeld het kerstontbijt of kerstdiner op school. Zo maak je je outfit helemaal af en kun jij SHINEN tijdens de feestdagen!

Wit blouse kraagje

Onder deze sweater draagt Ebrar een wit blouse kraagje oftewel een hemdkraag. Deze kraagjes hebben geen mouwen en kun je gemakkelijk dragen onder de sweater. Zo maak je je outfit net wat chiquer voor bijvoorbeeld het kerstdiner. Zo’n kraagje vind je al voor € 12,95 bij een online winkel en maakt je outfit nog meer af.

Nette of sportieve zwarte broek

Voor een feestelijke look is het mooi om een zwarte broek erbij te dragen. Je kunt kiezen voor een sportievere broek met knoop touwtjes aan de voorkant of juist voor een strakke en neutrale zwarte broek. Deze valt meer weg tegenover het opvallende shirt of de sweater die je erbij draagt met goud of zilveren opdruk.

Zwarte rok met een panty

Wil jij het nog feestelijker maken? Draag dan een zwart rokje erbij met een mooie panty. Dit kan een denim rokje zijn of een rokje van katoen. Durf jij nog net een stapje verder te gaan? Denk dan eens aan een leren rokje, deze zijn stoer maar kun je voor de feestdagen ook als chique dragen.

Pump, laars of sneaker?

Wij vinden dat zowel pumps, laarsjes als sneakers kunnen bij een feestelijke outfit voor de kerstdagen. Door het dragen van een laarsje of sneaker erbij maak je je outfit stoerder en met een pump juist chiquer. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt.

Hoe zou jij de feestdagen collectie zelf stijlen om aan te trekken naar bijvoorbeeld het kerstdiner? Laat het ons weten via de post op Facebook of tag ons op Instagram met de #meesenco. Heb jij nog andere leuke tips om de feestdagen kleding te stijlen? We zijn erg benieuwd en horen ze graag! 🙂

Feestdagen, Feestdagencollectie, Glitter, Juf, Stijlen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle nieuwe producten en acties!

© 2021 MEES&CO, All Rights Reserved.