Het allereerste JUF. horloge!

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor ons allereerste houten JUF. horloge. En eindelijk is het zover! Het horloge is nu te bestellen!

Het horloge is in samenwerking met 1915 watches tot stand gekomen. De twee broers achter het merk: 1915 watches, komen uit het hart van de Bollenstreek. In ons kleurrijkste deel van Nederland, de Bollenstreek, werken de broers Spies iedere dag vol overgaven aan het ontwerpen van unieke horloges. De uitgangspunten zijn mooie houtsoorten en een unieke minimalistische wijzerplaat van bijzondere materialen.

Op de achterkant van de kast staat MEES&CO by 1915 Watches gegraveerd.

De kast van het horloge is gemaakt van sterk eikenhout en heeft een diameter van 38mm.

De wijzerplaat is voorzien van space grey aluminium, hier zijn ook de ouderwetse krijtborden van gemaakt. Verder heeft de wijzerplaat onze opvallende JUF. Krijt opdruk. De tijdsaanduiding is ook in onze krijtstijl vorm gegeven zodat dit het echte gevoel van een schoolbord heeft (en hierdoor het ultieme onderwijs gevoel).

De band van dit unieke horloge is gemaakt van canvas, hier zijn ook de oude grijze bordenwissers van gemaakt. De sluiting van het bandje is gemaakt van roestvrij staal. Zo komen alle materialen van vroeger weer terug in de klas van nu. Hierdoor is dit een echt MEES&CO horloge!

Het horloge wordt geleverd in een luxe verpakking.

Bij aankoop van dit horloge heb je een jaar garantie. Mocht er iets mis zijn met het horloge kun je gebruik maken van een reparatie service. Voor de gehele garantievoorwaarden kun je kijken op:
https://1915watches.com/garantie/

Het unieke houten JUF. horloge

1915watches, docent, Horloge, Hout, Juf, leraar, onderwijs, uniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle nieuwe producten en acties!

© 2021 MEES&CO, All Rights Reserved.