COMING SOON: Lunchpotten en lunchboxen

Wegens de te gekke reacties op de JUF. Lunchpotten & Lunchboxen en de MEESTER. Lunchboxen hebben wij deze besteld! We verwachten de producten eind april binnen!

Wat hebben we precies besteld?

Voor de juffen hebben wij de de lunchpotten besteld in de kleuren: Nordic Pink, Pink, Nordic Green en Nordic Denim. Het JUF. krijt logo wordt gedrukt op de deksel van de lunchpot.

Ook hebben we voor de juffen de lunchboxen besteld in de kleuren: Nordic Pink, Zilver, Nordic Green en Nordic Denim.

Voor de meesters hebben wij de lunchboxen besteld in de kleuren: Nordic Denim en Zwart.

Eigenschappen van de lunchpotten

Deze lunchpot heeft twee verschillende compartimenten om verschillende ingrediënten gescheiden te houden. Bijvoorbeeld yoghurt en muesli of fruit zitten in een aparte container, waarbij de deksel van de yoghurtbeker niet de bodem van de muesli container is. Door middel van een eenvoudige draaibeweging scheid je de twee compartimenten om de ingrediënten te mixen. Geen gedoe met knoeien.

De inhoud van de bovenste container is 200 ml, dit betekent dat er ongeveer 75 gram muesli of fruit in past. De capaciteit van de onderste container is 500 ml, genoeg voor een royale portie soep, noedels of yoghurt.

De lunchpot is gemaakt van duurzaam materiaal en mag gebruikt worden in de vriezer, de magnetron (verwijder wel de deksel) en vaatwasser. De bovenste transparante container mag niet gebruikt worden in de magnetron.

Eigenschappen van de lunchboxen

De lunchbox is geschikt voor maximaal 4 boterhammen en voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd lekker vers houdt. De lunchbox is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser (maximaal 40 graden in het bovenste rek). En fijn te weten: de lunchbox is BPA-vrij!

Houd onze Facebook en Instagram in de gaten en mis de lancering eind april niet!

docent, Juf, leraar, lunchbox, lunchpot, Meester, mepal, onderwijs, yoghurt

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle nieuwe producten en acties!

© 2020 MEES&CO, All Rights Reserved.