Actie voor Stichting Jarige Job

Duizenden kinderen krijgen nooit een cadeau. Zelfs niet als ze jarig zijn. Daar willen wij samen met PostNL en Stichting Jarige Job iets aan doen. In de maand januari kun je een cadeau wat je over hebt of hebt gekocht gratis verzenden met PostNL naar Stichting Jarige Job. Zo kun je het meegeven aan de pakketbezorger of afgeven op een PostNL-locatie.

Voor 61.000 jonge kinderen uit de armste gezinnen in Nederland, hangt boven het nieuwe jaar een donkere wolk: hun verjaardag. Omdat er thuis te weinig geld is, kan hun mooiste dag niet gevierd worden. En minstens zo erg: op school kunnen ze niet trakteren. Het komt zelfs met regelmaat voor dat deze kinderen op hun verjaardag met een smoes van school wegblijven. Een verdrietige zaak, vindt Huib Lloyd, die in 2010 besloot daar samen met zijn vrouw iets aan te doen. En met succes: dankzij hun Stichting Jarige Job krijgen nu iedere maand zo’n 5.000 ouders in heel Nederland voor hun jarige kind een verjaardagsbox. De komende periode vraagt de stichting met hulp van PostNL extra aandacht voor deze kwetsbare kinderen door gezinnen op te roepen nieuwe decembercadeautjes te doneren voor in de verjaardagsboxen van Stichting Jarige Job. Want er is geen mooier gebaar dan samen te delen in de decemberfeestvreugde.

„Ieder kind verdient het om zijn verjaardag te kunnen vieren!“

Anonieme verjaardagsbox

Met hulp van diverse maatschappelijke organisaties waaronder de Voedselbank en Stichting Leergeld, brengt Stichting Jarige Job de gezinnen in kaart. Ouders die dat willen, krijgen een Jarige Job verjaardagsbox. In het feestelijk ingerichte pakhuis van Stichting Jarige Job in Rotterdam worden dagelijks verjaardagsboxen ingepakt voor jarigen in heel Nederland. Dankzij de inhoud van de boxen kunnen ouders het huis versieren, een taart bakken, cadeautjes inpakken en zorgen voor een traktatie op school. Lloyd: “De verjaardagsbox is een volledig gevulde anonieme box die kosteloos wordt afgeleverd door PostNL. De kinderen hebben dus geen idee van het bestaan van Jarige Job en kunnen echt genieten van hun verjaardag: thuis en in de klas.”

Meer informatie

In januari 2019 kunnen de cadeautjes voorzien van een verzendlabel meegegeven worden aan de PostNL-pakketbezorger of ingeleverd worden bij een PostNL-locatie. PostNL zorgt er dan samen met Stichting Jarige Job voor dat de cadeautjes via de verjaardagboxen terecht komen bij kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben. Kijk voor meer informatie op: postnl.nl/mooigebaar.

Onze actie voor Stichting Jarige Job

Omdat wij als meesters en juffen als geen ander weten hoe graag een kind zijn verjaardag wilt kunnen vieren, komen wij in actie. Wij zamelen geld in om daar zoveel mogelijk cadeautjes mee te kunnen kopen voor kinderen van ouders die het minder breed hebben. Help jij ons mee om geld in te zamelen door een kleine donatie te doen via onze website? Van al het geld dat wij inzamelen kopen we mooie cadeautjes en natuurlijk doen we er zelf ook nog een mooi bedrag bovenop! Doneer je liever geen geld? Kom dan samen met ons in actie en stuur zelf een cadeau GRATIS op via PostNL!

Doneer hier: https://www.doneeractie.nl/stichting-jarige-job/-32201

actie, goed doel, Juf, Meester, onderwijs, stichting jarige job

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle nieuwe producten en acties!

© 2021 MEES&CO, All Rights Reserved.